Solgt eller gratis

Westergaard Bolig tilbyder "solgt eller gratis" - Et tilbud til hussælgere

Et af de klareste signaler på, at ejendomsmarkedet er i bedring, er: Kjeld Westergaard fra Westergaard Bolig i Brønderslev genindfører princippet om "solgt eller gratis" for hussælgere.

For et par år siden var "solgt eller gratis" en meget populær måde at sælge sin bolig på. Systemet blev indført, da ejendomsmæglerne konkurrerede om at få aftaler med boligsælgere.

Krisen på boligmarkedet fik imidlertid de fleste ejendomsmæglere til at droppe "solgt eller gratis". Det var for dyrt for dem, når der næsten ingen boliger blev solgt. Og samtidig steg udbuddet af boliger så meget, at ejendomsmæglerne ikke kæmpede om at få dem længere.

Ingen skjulte udgifter

Der er ingen skjulte udgifter i vores tilbud, forsikrer Kjeld Westergaard, fra Westergaard Bolig i Brønderslev.

"Når vi siger solgt eller gratis hos os, er der ingen regning fra os, hvis boligen ikke er solgt. Der opkræves hverken for markedsføring, papirer eller for vores arbejde, når man har en aftale om solgt eller gratis hos os," siger han. Dog skal sælger altid betale for energimærke, tilstands- og elrapport uanset om boligen bliver solgt eller ej. Opsiges aftalen med os inden udløb af salgsperioden forbeholder vi os dog altid ret til en del af salæret.

Bestil en gratis salgsvurdering allerede idag!