Glade kunder er det vigtigste for os!

FULD TILFREDSHED

”Vi købte en landejendom på Jerslevvej , og skulle så derefter have solgt vores hus på Palægade 19, Jerslev. Begge opgaver blev løst til vores fulde tilfredshed alt hvad Kjeld havde lovet blev overholdt til punkt og prikke. Vi var tit i kontakt med ham og om det var weekend eller aften, så var Kjeld klar til at tage en snak, det er imponerende. Markedsføringen af vores hus blev virkelig flot og professionelt klaret således at vi fandt en køber fra Aalborg.
Vi har kun ros tilovers for Kjeld og hans indsats og vi vil klart anbefale ham til andre der ønsker at sælge eller købe ejendom. Så føler man sig tryg og i professionelle hænder”

Karina og Søren, sælgere af Palægade 19, 9740 Jerslev J

FANTASTISK OG PROFESSIONEL SERVICE

"Kjeld Westergaard har både hjulpet os med at sælge vores landejendom og samtidig fundet vores nye drømmebolig.
Tusind tak til Kjeld for det flotte arbejde.
Fantastisk service med både salg og køb af bolig. Kjelds professionelle håndtering har skabt tryghed hele vejen igennem forløbet.
Vi er enormt taknemlige for Kjelds store indsats fra start til slut.
Vi vil til enhver tid anbefale Westergaard Bolig, omend du skal købe eller sælge din bolig"

Line og Mikkel, sælgere af Løgtvedvej 21, Badskær, 9352 Dybvad

EN ENESTEÅENDE INDSATS OG FANTASTISK SERVICE

"I dag har vi sat underskrift på salget af vores skønne hus her Ø. Hjermitslev, og selvfølgelig med vemod, fordi vi flytter fra dette skønne sted og fra fantastiske naboer og især vore genboer.

Westergaard Bolig har forestået salget på 31 dage, en enestående indsats, fantastisk service fra start til slut.. Kjeld Westergaard siger det han gør og gør det han siger... flot arbejde...

Professionel håndtering af hele processen og tryghed fra start til slut.
Vi er glade... tak til Westergaard bolig"

Bjarne, sælger af Løvsangervej 18, Ø. Hjermitslev, 9700 Brønderslev

SOLGT PÅ 30 MINUTTER

"Vi havde haft huset til salg hos en anden mægler i flere måneder.

Kjeld Westergaard fik vores hus til salg kl. 13 fredag. En halv time efter kom der en køber og så på huset. Næste dag var vi enige og vores hus var solgt. Det er da vist ny rekord i hurtigt boligsalg.

Tak til Kjeld Westergaard som virkelig arbejdede hurtigt. Nu kan vi komme videre i vores liv"

Tove og Jens, sælgere af Hyldemorsvej 20, 9700 Brønderslev

ENGAGERET INDSATS

”Jeg har haft et rigtig godt salgsforløb med Kjeld Westergaard" - siger Helle D. Nielsen, sælger af Søkærvej 42, 9490 Pandrup. "Jeg oplevede et stort engagement for at sælge mit hus siger Helle D. Nielsen, som lige har fået solgt sit nedlagte landbrug udenfor Pandrup.

Der var altid en meget fin dialog med mægler, og jeg blev altid orienteret om forløbet. Jeg har bare haft en rigtig god oplevelse med Kjeld fra Westergaard Bolig, og kan på alle måder anbefale dem når der skal sælges bolig."

Helle, sælger af Søkærvej 42, 9490 Pandrup