Om Westergaard Bolig

Hvorfor vælge Westergaard Bolig

Når du har besluttet dig for at sælge din bolig, er det en god idé at vælge den som kan gøre en forskel. Vælger du at sælge din bolig gennem Westergaard Bolig får du mange fordele. Kjeld Westergaard har 30 års jubilæum som ejendomsmægler i år, hvorfor han er utroligt godt kendt i det nordjyske af både private og erhvervslivet.

Et effektivt salg af din bolig

Hos os kan du være sikker på, at vi yder en målrettet indsats for at få din bolig solgt bedst muligt, hurtigst muligt. Vi sætter pris på en effektiv bolighandel, har kontakten til køberne og vægter en løbende dialog, så du kan følge salget af din bolig helt tæt. Til salg er for os kun næstbedst – vi vil gerne have din bolig solgt!

Vælger du os, når du skal sælge din bolig, kan du være sikker på at få en erfaren og professionel medspiller, som ved hvad der skal til for at sælge netop din bolig. Ikke to handler er ens – men vi har sikkert prøvet en bolighandel der ligner.

Stærk markedsføring

Vi er bakket op af et omfattende salgs- og markedsføringskoncept. Det sikrer din bolig den bedste eksponering. Vi har en plan for, hvordan vi annoncerer og sælger din bolig mest effektivt.

Boliger til salg hos Westergaard Bolig kan ses på Westergaardbolig.dk, i vores egen forretning, aviser samt på de sociale medier.

Mange besøgende på Westergaardbolig.dk

På Westergaardbolig.dk har vi mange besøg hver uge. Vi udvikler løbende vores webside og arbejder på at opnå gode resultater på søgemaskiner som f.eks. Google. Vi vil skabe de bedste muligheder for, at de potentielle købere kan søge og finde din bolig.

Vi hjælper dig fra A til Z

Du møder altid et professionelt og veluddannet personale hos Westergaard Bolig, som er klædt på til at håndtere din bolighandel fra A til Z.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig som sælger at have det fulde overblik over hele processen. Derfor sørger vi for, at du får den rette rådgivning om alle faser af salget. Vi giver dig overblik over alt fra salgsstrategi og prissætning til markedsføring og jura. Vi tager hele tiden udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig planlægger vi et salgsforløb, som er skræddersyet til dig og din bolig.

Vi modtager provision fra:
§ Dansk Boligforsikring/Willis
§ FRIDA Forsikring
§ Modstrøm