Køberguide - Når du skal købe bolig

Kom sikkert frem med Westergaard Bolig

Boligkøb er en stor ting. Én af de største investeringer, vi foretager os i livet. Det er en uvant situation for de fleste, og er du førstegangskøber, kender du måske slet ikke til rollefordelingen. Hvem gør hvad? Hvornår? Og hvorfor?

Vi tager dig igennem hele processen - fra de første overvejelser om at købe bolig til din drømmebolig er fundet, og du kan flytte ind.

 

Snak om jeres ønsker og drømme

Det kan virke banalt, men vi ser det tit: Måske er I ikke så enige, som I tror. Det er ærgerligt først at opdage senere i processen.

I stedet for at tage for givet, at I selvfølgelig er enige om, hvilken bolig I drømmer om, så snak grundigt igennem, hvilke ønsker og drømme I hver især har til jeres kommende hjem.

Skriv en tjekliste

Lav for eksempel en liste hver med jeres vigtigste krav og ønsker til den nye bolig. Ofte viser det sig faktisk, at familiemedlemmerne har meget forskellige ønsker. Det kan for eksempel handle om:

• Hvor mange værelser skal der være?
• Hvordan skal haven være?
• Har vi brug for kælder?
• Hvor langt må der være til skole osv.?

Ved at få alle behov op på bordet, finder I ud af, hvad der er vigtigst, og I undgår at se på boliger, der ikke matcher jeres fælles behov.

Westergaard Bolig kan hjælpe

En snak med os tidligt i forløbet kan også hjælpe jer med at spore jer ind på hvilken bolig, I egentlig drømmer om. Når I først har fået afklaret jeres behov og krav til den fremtidige bolig, kan I lægge jeres ønsker ind I vores Køberkartotek og tilmelde jer dette.