- Hvorfor vælge os? -

Vælger du at sælge din bolig gennem Westergaard Bolig får du mange fordele. Her er nogle gode grunde til at vælge os.

Stor erfaring

  • Når du har besluttet dig for at sælge din bolig, er det en god idé at vælge den som kan gøre en forskel. Vælger du at sælge din bolig gennem Westergaard Bolig får du mange fordele. Kjeld Westergaard har 30 års jubilæum som ejendomsmægler i år, hvorfor han er utroligt godt kendt i det nordjyske af både private og erhvervslivet.

  • Vælger du os, når du skal sælge din bolig, kan du være sikker på at få en erfaren og professionel medspiller, som ved hvad der skal til for at sælge netop din bolig. Ikke to handler er ens – men vi har sikkert prøvet en bolighandel der ligner.

Stærk markedsføring

  • Boliger til salg hos os kan ses på Westergaardbolig.dk, og andre lokale medier. De vises naturligvis også i vores forretning. På vores hjemmeside kan vi tilbyde visning af din bolig i 3D. Købere kan således gå opdagelse i din bolig via deres computer, mobil eller tablet - en nyskabelse. Vi anvender sociale medier aktivt, bl.a. Facebook til at promovere din bolig for at optimere salgsprocessen mest muligt.

  • På Westergaardbolig.dk har vi mange besøg hver uge. Vi udvikler løbende vores webside og arbejder på at opnå gode resultater på søgemaskiner som f.eks. Google. Vi vil skabe de bedste muligheder for, at de potentielle købere kan søge og finde din bolig.

Vi hjælper dig fra A-Z

  • Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig som sælger at have det fulde overblik over hele processen. Derfor sørger vi for, at du får den rette rådgivning om alle faser af salget. Vi giver dig overblik over alt fra salgsstrategi og prissætning til markedsføring og jura. Vi tager hele tiden udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig planlægger vi et salgsforløb, som er skræddersyet til dig og din bolig.

 

Dette siger sælgerne om os:

Skal du sælge din bolig?

Vi ved lige, hvordan din bolig skal sælges og vi kommer gerne ud og vurderer din bolig, helt uden beregning.