Hvorfor vælge os?

Vælger du at sælge din bolig gennem Westergaard Bolig får du mange fordele. Her er nogle gode grunde til at vælge os.

Et effektivt salg af din bolig

Hos os kan du være sikker på, at vi yder en målrettet indsats for at få din bolig solgt bedst muligt, hurtigst muligt. Vi sætter pris på en effektiv bolighandel, har kontakten til køberne og vægter en løbende dialog, så du kan følge salget af din bolig helt tæt. Til salg er for os kun næstbedst.

Stor erfaring i boligsalg

Vores ambition er at have tilfredse kunder. Vi vil bl.a. gerne være kendte for at være dynamiske og innovative. Vi forsøger hele tiden nye måder, der bedst muligt kan hjælpe vores kunder med at få solgt deres boliger.

Vælger du os til at sælge din bolig, kan du være sikker på at få et erfarent og professionelt firma, som ved hvad der skal til for at sælge netop din bolig. Ikke to handler er ens, men vi har sikkert prøvet en bolighandel, der ligner.

Stærk markedsføring

Omfattende salgs- og markedsføringskoncepter. Det sikrer din bolig den bedste eksponering. Vi udarbejder en plan for, hvordan vi annoncerer og sælger din bolig mest effektivt.

Boliger til salg hos os kan ses på Westergaardbolig.dk, og andre lokale medier. De vises naturligvis også i vores forretning. Vi anvender sociale medier aktivt, bl.a. Facebook til at promovere din bolig for at optimere salgsprocessen mest muligt.

Vi er først tilfredse, når du lyst til at anbefale os til andre.

Skal du sælge din bolig?

Vi ved lige, hvordan din bolig skal sælges og vi kommer gerne ud og vurderer din bolig, helt uden beregning.