Voldgade 4, 9740 Jerslev J

Jerslev Kro - Flot gammel og hyggelig kro lige midt i Jerslev

Lige midt på torvet i Jerslev møder du den pompøse og flotte krobygning. Jerslev kro er en kgl. Priviligeret kro som har været drevet som kro siden 1845 hvor ejendommen er opført.~n ny værelsesfløj i gule mursten er opført i 1986. I værelsesfløjen er der 12 gode dobbeltværelser med eget bad og toilet.~Kroen er løbende moderniseret men fremstår stadig i hyggelig og flot stil med de buede ruder i vinduerne.~Kroens køkken er renoveret i 2012 og 2017 og fremstår som et nyt og moderne krokøkken, med a la carte mad og mad ud af huset. Krosalen har installeret varmepumpe og der er plads til ca. 100 spisende gæster i denne sal. I de andre sale og krostuer er der i alt plads til yderligere ca. 50 spisende gæster.
Der er tillige krostue med bar og spilleautomater.~Tilhørende beboelse på 1. sal på 80 kvm. som p.t. er udlejet for kr. 4000 pr. måned. Denne bolig kan frigøres til ny ejer.
Kroen er i god drift og sælges med~gode ordrebøger og regnskaber med god og stigende omsætning. Sælges kun af helbredsmæssige årsager. Her er der basis for en god indtjening for den rigtige køber som kan drive kroen til endnu mere end den er i dag.
Aftal en besigtigelse med Westergaard Bolig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud