Bredningen 101, Manna, 9700 Brønderslev

Manna købmandsforretning med tilhørende dejlig stor beboelse.

Lige midt i Manna, og lige ved vejen til Thise finder du byens Let-køb, som er byens velassorterede købsmandsforretning.
Nuværende ejer har drevet forretningen igennem en længere årrække, helt præcist siden 2006. Der har været en pænt stigende omsætning, hvilket har givet et pænt udkomme til ejeren. Nuværende ejer ønsker nye udfordringer hvorfor forretningen nu ønskes afhændet. 
 
Forretningen har i perioden været løbende udviklet og der er sket både ombygning og udskiftet en del forretningsinventar i perioden. Der er f.eks. kommet nye kølere til mælkeprodukter m.v. Bagbutikken er ligeledes ombygget med 2 gode lagerlokaler og fin tilkørselsrampe. Der er tillige kontor og badeværelse. I handlen medfølger alt driftsinventar. Der er rigtig gode parkeringsforhold ved forretningen og den er tillige meget synlig langs landevejen til Saltum strand. 
 
I ejendommen er der tillige en rigtig dejlig og rummelig bolig som er i moderne stand med lyse og gode rum. Denne er p. t. udlejet for en månedlig husleje på 7500 inkl. forbrug. Lejligheden er bl.a. med nyere køkken og badeværelse, ligesom taget er udskiftet i 2007.
Til lejligheden hører en kælder.
 
Skønt indrettet lejlighed med stort flot badeværelse, stor forgang, samt køkken-alrum med trappe til 1. sal hvor der er hyggelig stue, samt soveværelse og 3 værelser. Tilhørende dejlig stort terrassemiljø og fin stor have, samt parkeringspladser.
 
Her er der mulighed for at blive selvstændig og udvikle forretningen yderligere.  
Der er rigtig meget potentiale i området, hvor der er et rigtig godt sammenhold og der kæmpes fra alle sider for at bevare lokalsamfundet som det er. Der er bl.a. en god skolde, børnehave samt en fantastisk idrætshal med fitnesscenter og forsamlingshus. 
 
Kom og hør nærmere om mulighederne i Manna Let-køb

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud