Løkkenvej 428, 9700 Brønderslev

Unikt og meget smukt landsted mellem Stenum og Vrensted

Denne utroligt smukke landejendom udbydes nu til salg. Ejendommen er en sand fryd for øjet og er rigtig skønt beliggende, tilbagetrukket fra asfaltvejen, med lille privat vej som fører op til ejendommens flotte og stilfulde indkørsel. Ejendommen er gennem de senere år blevet totalt gennemrestaureret både ud- og indvendigt. Der er bl.a. flotte bondehusvinduer, glaseret tegltag fra 2013, samt helt ny 1. sal fra 2016 med 2 klædelige altaner.  Der er tillige etableret solcelleanlæg, således at elregningen er af minimal størrelse.
 
Huset er indrettet i 1 ½ plan og er virkelig flot og stilfuldt indrettet. Når man kommer ind af hoveddøren mødes man af den flotte stensætning og trappe i granitsten.  Dette rum hilser gæster velkommen på en helt flot og anderledes måde, idet der også er loft i kip og et godt lysindfald.
Fra hallen er der også adgang til husets andre rum, med flot nyt badeværelse med spa og bruseniche, gæstetoilet med kobberbeklædning på væggene, viktualierum og stort soveværelse m. Walk-in. Der er tillige stort godt bryggers, værelse og rigtig hyggelig opholdsstue med bjælkeloft, samt viktualierum og godt stort køkken.
På 1. sal er der dejlig lys repos-stue med altan , samt 3 gode værelser, hvoraf det ene har altan.
 
En bolig der virkelig skal opleves, her får du noget helt specielt og en meget smuk bolig.
 
I udhusene er der indrettet stor garage med adgang til fyrrum med pillefyr. Der er tillige fin stor carport og rigtig flot indkørsel med flotte søjler mod syd.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud