Borgergade 14, 9740 Jerslev J

Stilfuld og charmerende villa med mulighed for liberalt erhverv

Skønt beliggende lige i Jerslev centrum, finder du denne spændende ejendom, som er en gl. købmandsgård, med dejlig udhusplads og en totalrenoveret bolig.
 
I forbindelse med boligen er der indrettet en topmoderne frisørsalon, som har været i drift lige indtil den. 1. januar 2018. Ejendommen fremstår i totalt vedligeholdt og fin stand, delvis i gule mursten, og med en rigtig flot og charmerende baggård med knust granit, lille have og en skøn, stor terrasse. Boligen er indrettet i 1 ½ plan, hvor der i stueplan er stort dejligt nyere bryggers, nyere flot badeværelse med bruseniche, fra bryggerset er der adgang til det fine, rummelig køkken med god spiseplads, forgang m. trappe til 1. sal, skøn lys stue med stor lyskarnap. I frisørsalonen er der fine faciliteter med kantine, lager, nyere toilet, samt god, moderne salon. Denne kan også anvendes til andre formål og kan også let inddrages som en del af boligen. Men der er rigtig gode muligheder for en indkomst.
 
På 1.sal er der soveafdeling med 2 gode værelser og soveværelse med walk-in, samt toilet med håndvask.I de gode baghuse er der indrettet en dejlig gildesal med trægulv. Der er tillige skøn dobbeltgarage og hobbyrum. 
 
En ejendom med utrolig mange fine muligheder for både en skøn bolig og erhverv.
 
Kom selv og se alle mulighederne.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud