Fynsgade 14, 9700 Brønderslev

Centralt beliggende , flot moderniseret rødstensvilla

Virkelig dejlig rødstensvilla som gennem de seneste år har gennemgået en større ombygning og renovering med nyt badeværelse og køkken. 
 
Meget solid villa som nu fremtræder i pæn moderne stil. Villaen har en dejlig høj og anvendelig kælder hvor der bl.a. er indrettet stort flot badeværelse med spa. Superhyggelig og overkommelig have som er helt ugeneret og sydvendt.
 
Villaen er indrettet i stueplan med pæn forgang, nyt fint badeværelse med bruseniche, soveværelse og værelse. Der er tillige nyere køkken/alrum med flot parketgulv, samt hyggelig stue. Fra alrummet er der udgang til overdækket terrasse, hvorfra der er adgang til stor solterrasse. Fra entreen er der trappe til kælderen hvor der er viktualierum, værelse, flot stort badeværelse med spa og bruseniche. I kælderen er der tillige hobbyrum og udgang til haven.
 
Til villaen hører også en carport. En rigtig lækker bolig, hvorfra der er meget kort afstand til byens centrum med mange indkøbsmuligheder, ligesom der er få skridt til Søndergade skole

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud