Hallundvej 294, 9700 Brønderslev

Attraktiv naturejendom med ca. 6,8 ha. jord og egen vingård

Hebbelstrup Vingård – spændende og virkeligt smukt beliggende naturejendom, som er indhegnet med flot hegn mod vejen med 2 porte. Her får du bare en ejendom som stråler langt væk af stil og charme, med en helt fantastisk udsigt fra ejendommen udover det utrolig flotte landskab, med egen vingård, skov, marker og søer. I haven får du også 2 flotte havebassiner med rindende vand og hygge. Fra den skønne terrasse kan du nyde dyrelivet på ejendommen som er mangfoldigt bl.a. med dådyr, rådyr, fasaner og harer. Der er ligeledes udsigt over ejendommens 550 vinstokke hvorfra ejendommens vinproduktion sker. I ejendommens udhuse er der garage, flot vinkælder, samt maskinhus.
 
Rigtig flot indkørsel som fører frem til det flotte restaurerede stuehus på 284 kvm. med nyere tegltag. Beboelsen er løbende blevet flot restaureret i flot og hyggelig stil med synlige bjælker og flotte flise og trægulve. I forbindelse med boligen er der integreret bilgarage, hvorfra du kan komme ind i boligen, som i stueplan er indrettet med vaskerum, soveværelse og værelse, samt viktualierum, flot stort badeværelse med spa og bruseniche, entre og hyggelig stue/køkken med klinkegulv og brændeovn/pejs. Fra stuen er der udgang til overdækket terrassemiljø med udekøkken. Der er tillige trappe til 1. sal hvor der er hyggelig udsigtsstue, stort badeværelse med bruseniche, samt 2 store gode værelser. En helt igennem lækker og nænsomt restaureret bolig med god plads.
 
I tilgift til alt dette er der etableret jordvarmeanlæg og der er husstandsvindmølle som nedbringer boligens opvarmningsudgifter til et minimum.
 
Der er gode forbindelser med bus lige udenfor døren, ligesom der er kort afstand til motorvejsnettet og skole, idrætsfaciliteter og indkøb i Ø. Brønderslev.
 
Dette er en ejendom du skal opleve ved selvsyn. Virkelig en perle af de sjældne.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud