Højenvej 34, 9700 Brønderslev

Spændende og rummeligt landsted med 10 værelser

Skønt, højt beliggende i det attraktive område i Tolstrup, mellem Brønderslev og Stenum. Ejendommen er et nedlagt landbrug på dejlig stor grund på 1,5 ha. hvor der er skøn plads til dyrehold.
 
Ejendommen fremstår i flot og velholdt stand med malede ydervægge og eternittag. Der er plastvinduer, samt smuk gårdsplads med knust granit. Et nyere pillefyr opvarmer ejendommens 383 kvm. bolig.
Ejendommen er gennemgående ombygget og renoveret i år 1996 og senere. Her er der virkelig god plads til den store familie og meget anvendelig som behandlingssted m.v. 
 
Hovedbygningen er indrettet i 1 ½ plan med baggang, forgang, 2 badeværelser og gæstetoilet, skønt køkken-alrum m. klinkegulv og gulvvarme, vaskerum og dejlig lys vinkelstue, der er tillige 2 værelser i stueplan. På 1. sal er der 5 værelser og stort soveværelse. I anneksbygningen er der indrettet skøn lejlighed med stue, gang, køkken, toilet og 2 store værelser.
 
Der er tillige fyrrum, aktivitetsrum med gulvvarme, værksted og skur.
Der er skøn hestestald med 4 gode bokse og plads til forråd. Fritliggende halmlade eller carport. 
 
En fantastisk ejendom med virkelig mange muligheder, også for alternativ anvendelse. Her er der virkelig megen plads og gode forhold.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud