Tangetvej 263, Ugilt, 9800 Hjørring

Bakkehuset - naturperle nord for Tårs med 8 ha. jord

Her i det meget flotte og bakkede landskab, nord for Tårs, finder du denne perle af en landejendom, skønt tilbagetrukket fra asfaltvejen og helt ugeneret beliggende. Her hører du kun fuglenes sang og kan opleve den smukke natur lige uden for vinduerne, hvor der er udsigt til ejendommens flotte sø med det enestående dyreliv. Der er flokke af dådyr og rådyr, samt alle former for vildt iøvrigt. For en jagtinteresseret køber eller en naturelsker er dette et rent paradis. Her er der skov, sø, åbne græsmarker og fredfyldt idyl.
 
En beliggenhed og en enestående natur som skal opleves.
 
Ejendommen består af en vinkelbygning med bolig og garageplads. I boligen er der entre, og gang med trappe til 1. sal, pænt gæstetoilet, hyggeligt landkøkken med udgang til terrassen, skøn spisestue med fransk dobbeltdør til opholdsstuen, hvorfra der også er udgang til haven. På 1. sal er der stort værelse, soveværelse og 3 børneværelser, samt badeværelse med bruseniche. Boligen er med bondehusvinduer. Fra husets bryggers er der adgang til den fine store garage med hobbyrumsplads, samt en ekstra garage og god lade. Alle bygninger i rigtig god stand og opført i 1979.
 
Derudover er der en fritliggende stald fra 1988 med muligheder for kvæg- eller hestehold i løsdrift, idet der her er udgang direkte til stor græsmark.
 
Der er kort afstand til motorvejsnettet, samt Tårs by med indkøbsmuligheder, skole og fritidsaktiviteter.
 
Kom og se denne naturperle og bliv overbevist om at dette bare er stedet for jer.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud