Mimersvej 1, 9700 Brønderslev

Attraktivt beliggende vinkelvilla med stor garage

Denne flotte og velbyggede håndværkervilla finder du på en meget attraktiv og højt beliggende grund i nordbyen. Boligen er fuldmuret bygget i røde sten, med udmuret gesims, og med original rød dansk vinge tagsten, en rigtig hyggelig og gedin villa med håndlavede zink tagrender og bondehusvinduer i plast, som gør at der er yderst minimal vedligeholdelsesbehov. Fantastisk lukket have miljø med stor klinkebelagt sydvestvendt terrasse og overdækket terrasse, alt sammen placeret i en pragt af bevaringsværdige træer.
 
En rigtig fin familievilla med en god indretning for børnefamilien, hvor der er gulvvarme og synlige bjælker og skråtlagt træloft mellem bjælkerne. Der er grundmurede indervægge og indretning med forgang, stort badeværelse med bruseniche og indmuret hjørnebadekar, lige op til soveværelset. Der er tillige stort skøn køkken-alrum med udgang til terrasse og fransk dobbeltdør til opholdsstuen med brændeovn. God børneafdeling med 3 gode store værelser og badeværelse med bruseniche, samt bryggers. Der er primært trægulve.
 
Boligen opvarmes med varmepumpe og dertil et stort solcelleanlæg på nettomålerordningen, som er yderligere økonomisk fordelagtigt. Efter installationen af varmepumpe anslås det, at boligen ca. vil få en energiklasse A, med en årlig energiforbrug til varme på ca. kr. 5.500.
 
Tilhørende stor fuldisoleret garage på 66 m2 med højt til loftet, så der kan opsættes f.eks. en billift.
 
En helt igennem velbygget og hyggelig bolig som sjældent udbydes som du bør kigge nærmere på.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud