Mimersvej 1, 9700 Brønderslev

Attraktivt beliggende vinkelvilla med stor garage

På en meget attraktiv og højt beliggende grund, finder du denne flotte og velbyggede håndværkervilla i røde sten og med rødt tegltag. Rigtig fin og hyggelig villa med bondehusvinduer i plast og der er gesims, som gør at der er yderst minimal vedligeholdelsesbehov. Skøn lukket have med stor sydvestvendt terrasse og overdækket terrasse.
 
Villaen er en rigtig fin familievilla med en god indretning for børnefamilien, hvor der er gulvvarme og synlige bjælker og skråtlagt træloft mellem bjælkerne. Der er grundmurede indervægge og indretning med forgang, stort badeværelse med bruseniche og indmuret hjørnebadekar, lige op til soveværelset. Der er tillige stort skøn køkken-alrum med udgang til terrasse og fransk dobbeltdør til opholdsstuen med brændeovn. God børneafdeling med 3 gode store værelser og badeværelse med bruseniche, samt bryggers. Der er primært trægulve.
 
Boligen har stort solcelleanlæg, som gør at der er en meget lille eludgift. Der er forberedt til varmepumpe, som kan medfølge i prisen.
 
Tilhørende stor fuldisoleret garage på 66 m2 med højt til loftet, så der kan opsættes f.eks. en billift.
 
En helt igennem fin bolig som du bør kigge nærmere på.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud