Hallundvej 38, 9700 Brønderslev

Liebhaverejendom på stor grund og lige ved bygrænsen i Ø. Brønderslev

Denne ejendom er en oplevelse i sig selv. 
 
Her får du alt hvad hjertet kan begære.  Få skridt til skole og børnehave, samt fine idrætsfaciliteter og få hundrede meter til byens købmand. Kort afstand til motorvejen. Hvad kan man forlange mere, når man i tilgift får en hel håndfuld super dejlige faciliteter, som ny lækker swimmingpool, stor grund på godt 1,5 ha jord, barstue i fritliggende bygning, skov og græsarealer til familiens udendørs-aktiviteter.  
 
Derudover får du også en helt igennem flot og velbygget bolig fra 2006 i gråbrune mursten og med sort tegltag.
 
Boligen er indrettet i 1 ½ plan med flot interiør og skøn indretning, hvor der i stueplan er entre med mange skabe, godt stort bryggers, 2 store værelser, flot badeværelse med bruseniche, lækkert køkken-alrum med klinkegulv, kogeø og interiør fra Designa. Fra alrummet er der udgang til stort overdækket terrassemiljø. Der er tillige en hyggelig stue med trappe til 1. sal, hvor der er stort soveværelse og 3 værelser, badeværelse med bruseniche, samt depotrum og dejlig udsigt. Der er gulvvarme i stueplan.
 
Pool-området er beliggende i lidt afstand fra boligen og er i et indhegnet område med tilhørende overdækkede arealer og toiletbygning/omklædning m.v. Poolen opvarmes med eget solvarmeanlæg.
 
Der er tillige fritliggende bygning med bar-stue i rigtig hyggelig stil. Ved boligen er der carport og stort hobbyrum/værksted.Energioptimeringen er et kapitel for sig, her får du alt hvad du kan drømme om, med lav energiudgift til følge: Her er der jordvarmeanlæg, 8,4 kw solcelleanlæg og solvarmeanlæg, samt en topisoleret bolig.
 
Alt dette er ubeskriveligt, og skal bare opleves.
 
Her får du virkelig en unik ejendom med helt ubeskriveligt mange spændende og gode faciliteter for pengene.
 
Kom og oplev alt dette og få en fremvisning

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud