Hjulskovvej 69, 9740 Jerslev J

Højtbeliggende landejendom tæt ved Jerslev by.

Vil du bo tæt på byen og alligevel på landet i en flot nyere bolig med gode udhuse, så er dette lige ejendommen til dig. Her får du en flot udsigt og rigtig gode og anvendelige udhuse. Rigtig fin og præsentabel ejendom med fritliggende rødstens stuehus fra 1999. Huset er med hvide plastvinduer og rødt cementstenstag.
 
Virkelig fin og rummelig bolig på godt 200 kvm. Her er der virkelig god plads til familien. I stueplan er der bryggers, skønt stort køkken-alrum, viktualierum, badeværelse med bruseniche, værelse og skøn lys vinkelstue, samt entre. Fra  alrummet er der trappe til 1. sal hvor der er nye trægulve i alle rum. Indrettet med skønt stort soveværelse med walk-in, fint badeværelse med bruseniche, samt 3 børneværelser.
 
Virkelig gode og nyere udhuse i røde mursten med stor lade/maskinhus med ledhejseport og stålspær, som gør den meget anvendelig både til håndværkeren og fritidsmekanikeren.
Der er tillige værksted, grovkøkken og badeværelse med bruser, samt fyrrum med pillefyr.
Rigtig skøn stor garage med adgang til 2 disponible rum og trappe til 1. sal hvor der er ved at blive lavet en flot gildesal.
 
Skøn grund med gårdsplads og hyggelig have.
 
En helt igennem flot ejendom som du bør kigge nærmere på

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud