Sneppevej 49, 9700 Brønderslev

Smukt landsted med ny bolig fra 2008

Midt i Vendsyssels flotte natur finder du denne smukke og gennemførte landidyl. Den smukke og stilfulde bolig fra 2008 er en sand fryd for øjet. Boligen er arkitekttegnet og fremstår med vandskurede ydervægge og flot tag med betontagsten og plastvinduer i dannebrogsstil.
 
Ejendommen er opvarmet med jordvarmeanlæg, som giver en billig varmeregning, ligesom der er Genvex-anlæg.
 
Boligen er også gennemført flot indvendigt med et flot indgangsparti med loft i kip og trappe til 1. sal. I stueplan er der tillige en meget flot stue med integreret køkken-afdeling med klinkegulv og lækkert køkken i lyse farver. Der er tillige stort bryggers, samt stort flot badeværelse med spa og bruseniche. Der er gulvvarme i hele stueplan. På 1. sal er der 2 børneværelser og 1 soveværelse, samt badeværelse, samt reposstue, som let kan laves til et ekstra værelse med fransk altan. En virkelig flot bolig som bare er helt gennemført flot.
 
Her til kommer gode solide udhuse som er anvendelig til både fritidsmekaniker og hestehold, idet der er et godt stort værksted og hestestald med bokse. Der er i alt 300 kvm. Dejlig grund, som primært er udlagt med have. Der er mulighed for at leje eller købe mere jord til ejendommen.
 
Der er indlagt fibernet og skønt beliggende ved offentlig vej.
 
En ejendom for den kvalitetsbevidste køber som gerne vil have et dejligt ugeneret landsted. Der er få km. til Brønderslev og let adgang til motorvej.
 
Kom og se nærmere på dette skønne sted.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud