Sundeved 4, Ø. Brønderslev, 9700 Brønderslev

Flot og rummelig gård-idyl lige midt i Ø. Brønderslev

Velkommen til mulighedernes ejendom!
 
Skønt beliggende på stille villavej, tæt ved skole, indkøb og fritidsfaciliteter, finder du denne tiltalende landidyl, lige midt i Ø. Brønderslev.
Til ejendommen er der et fritliggende rødstens stuehus i 3 plan, stald og ladebygninger, også delvist i røde mursten og fin stor gårdsplads. Her får du al den plads du har behov for – og så er der desuden erhvervstilladelse.
Dette giver dermed muligheder for at drive erhverv i de gode og solide udhuse, med diverse gode hobbyrum, toilet, lade og hønsehus, samt garage og 2 porte. En oplagt mulighed til eksempelvis tømrer, murer m.m.
Ejendommens stuehus er pænt moderniseret, hvor der i stueplan er forgang, gæstetoilet, stor hall m. trappe til 2. sal, 2 hyggelige stuer med brændeovn og trægulve, soveværelse og stort spisekøkken, samt badeværelse med bruseniche.
 
På 1. sal er der en stor lejlighed på hele 105 m3, med egen indgang som kan lejes ud eller bruges som bed and breakfast. Indretning med køkken, samt 4 værelser og badeværelse med bruseniche.
God og fuld kælder med diverse rum og meget opmagasineringsplads, samt vaskerum. Fin gammel have og i det hele taget en ejendom, som du bør kigge nærmere på og opleve de mange muligheder som ejendommen byder på!

Mangler du boligen hvor alt er muligt? - så er denne bestemt et besøg værd!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud