Bundgårdsvej 15, 9700 Brønderslev

Skønt beliggende familievilla på i alt 236 kvm.

Virkelig god familievilla, som har en skøn beliggenhed tæt ved indkøb, skole og på en stille villavej. Rigtig flot og velholdt villa som er indrettet i 2 plan med dejlig høj og anvendelig kælder som er dejlig tør.
Der er lavet omfangsdræn for at sikre kælderen godt mod fugtindtrængning. Kælderen er højt beliggende, således at der er godt lysindfald i alle rum.
 
I stueplan er der entre, gang, pænt køkken i åbent miljø med den dejlige lyse vinkelstue med trægulv og udgang til sydvendt terrasse. Der er tillige 2 værelser og soveværelse, samt badeværelse med kar. Fra gangen er der adgang til kælderens mange fine kvm. Her er der gildesal med klinkegulv, vaskerum og depotrum. Der er tillige badeværelse med bruser, samt 2 værelser og viktualierum. En rigtig skøn og velholdt bolig.
 
Der er tilhørende fin nyere indkørsel som fører op til garagen. Haven er dejligt afskærmet og godt afskærmet og meget privat. Her kan du nyde den flotte, store og nyanlagte terrasse som går hele vejen rundt, på syd og vestsiden af huset. 
En meget let have at holde
 
Kom og oplev denne fine bolig, book en fremvisning på Westergaardbolig.dk

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud