Hammelmose Engvej 51, 9700 Brønderslev

Gulstens hobbylandbrug med 3,7 ha jord, ved Manna

Dejlig lystejendom syd for Manna, med et attraktivt jordareal på ca. 3,7 ha. Ejendommen er primært opført i gule mursten og med eternittag. Der er således begrænset vedligeholdelse udvendigt.
 
Ejendommen er tre-længet med fritliggende og rummeligt stuehus i 1 ½ plan, samt gode solide udhuse til dig som vil have et godt værksted kombineret med muligheder for dyrehold.
 
I udhusene er der mulighed for etablering af indendørs ridebane med mål på 17 x 37 meter. I denne længe er der også mulighed for etablering af staldfaciliteter til heste eller kreaturer. Derudover er der en rigtig god stålhal fra 1979 med stor port og separat, isoleret værksted som er opvarmet. Derudover rummer denne hal et fint nyere fyrrum med pillefyr, samt uisoleret maskinhus med stor port.
 
Rigtig godt og rummeligt stuehus med bryggers, viktualierum, flot nyt badeværelse fra 2018 med bruseniche, soveværelse, vaskerum og fint, stort køkken-alrum med JKE-køkken fra 1996. Der er tillige god lys stue med udgang til terrasse, samt entre. 
På 1.sal er der repos, depotrum, badeværelse med bruser, 3 gode værelser og TV-stue.
 
En meget fin og attraktiv ejendom.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud